Naše usluge

Logo dizajn

Vašem biznisu je potreban logo? Vaš logo mora da izgleda dobro, mora da izgleda dobro da ga vaše mušterije zapamte i zato smo tu mi. 12 godina iskustva i veliki broj zadovoljnih klijenata.

Logo dizajn

Web dizajn i programiranje

Pre dizajniranja i programiranja web sajta potrebno je da razumemo vaše poslovanje, kao i potrebe i očekivanja vaših klijenata. Tek kada te stvari budu kristalno jasne fokusiraćemo se na:

  • Vizuelnu strukturu i organziaciju web sajta

  • Navigaciju web sajta

  • Tekstualne, grafičke i video sadžaje

  • Optimizaciju sajta

    HTML5, jQuery, PHP, CMS, eCommerce,Magento eCommerce.

    Optimizacija sajtova, povezivanje sajta, web shopa sa facebook stranicom. Reklamiranje, podešavanje kampanja i boostovanje facebook stranica.Web dizajn i programiranje

Grafički dizajn

Dizajn brošura, kataloga, flajera, bilborda. Veliko iskustvo u dizajnu etiketa, nalepnica za prehrambenu i hemijsku industriju.

Grafički dizajn

Izrada 3d natpisa i slova

Dizajn, priprema sa finalnom izradom i ugradnjom 3d slova od stirodura, medijapana, klirita  debljine od 1cm do 6cm. Veliki broj naših dizajnerskih rešenja logotipa i natpisa smo pretvorili u 3d stvarnost.Izrada 3d natpisa i slova

Facebook i Instagram reklame

Kako je Facebook i Instagram postao najpopularnije i najkorišćenije društvene mreže, tako je postao i nezaobilazan deo internet marketinga u Srbiji. Ove dve platforme na kojoj ljudi provode veliki deo svog vremena u okruženju koje im je poznato i u kome se osećaju prijatno i bezbedno. Uz dobro vođenu marketinšku kampanju mi Vam nudimo dizajn facebook i instagram reklama,  tačna podešavanja i povezivanja sa korisnicima određenih brendova.

U Srbiji ima 3-3,5 miliona mesečno aktivnih korisnika koji su stariji od 18 godina. 46% mesečno aktivnih, punoletnih korisnika Facebook-a u Srbiji su ženskog , a 54% su muškog pola.Kada su starosne kategorije u pitanju, 440.000 aktivnih korisnika ima između 13 i 18 godina, 1.000.000 aktivnih korisnika ima 19-25 godina, a broj mesečno aktivnih korisnika koji pripadaju grupi 26-35 godina starosti ima 990.000.

61% ciljne populacije koristi isključivo mobilni uređaj kada pristupa Facebook-u, 39% koristi isključivo desktop računar za pristup Facebook-u.


Facebook i Instagram reklame

Dizajn i izdavanje led bilborda

Lokacija-Obilazni put Valjevo-Šabac-Loznica. Velika raskrsnica kod Capitol parka u Šapcu. Naš led bilbord se nalazi preko puta velikog tržnog centra Capitol park. Izuzetna vidljivost sa obližnjih semafora, odlična vidljivost sa parkinga i lokala u Capitol parku.

1750 pregleda dnevno tačnije 54250 pregleda mesečno na našoj lokaciji.
- Animirani video obezbeđuje pažnju a jasna i kratka poruka rarkih boja ostaje u memoriji posmatrača.
Vašu reklamu možete ažurirati bez problema, brzo i jednostavno.
Sve detalje možete pronaći u našoj brošuri klikom na dugme download.

Dizajn i izdavanje led bilborda